Paste cremoase de roșii-busuioc cu creveți

Paste cremoase de roșii-busuioc cu creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pastele cremoase de roșii-busuioc cu creveți. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 25 de porții cu 70 de calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână brânză philadelphia neufchatel, roșii de struguri, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paste cremoase de roșii-busuioc cu creveți, Paste de creveți cu sos cremos de busuioc de roșii, și Paste Cremoase Cu Creveți De Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, încălziți 2 linguri. pansament în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați creveți; gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până când creveții devin roz. Folosiți lingura cu fante pentru a îndepărta creveții din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi. Aruncați orice picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pansamentul rămas, bulionul și condimentele în tigaie; gatiti 2 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați Neufchatel; gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până se topește. Se amestecă roșiile; gatiti 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NeufchatelNeufchatel
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Adăugați la ingrediente în tigaie. Se amestecă parmezanul și jumătate din busuioc; se acoperă cu creveți și busuioc rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista