Paste cremoase de pui, slănină și roșii

Paste cremoase de pui, slănină și roșii
Pastele cremoase de pui, slănină și roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 7 porții cu 358 calorii, 23g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de parmezan, conserve de roșii, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Încercați Paste Cremoase De Pui, Slănină Și Roșii, Paste Cremoase Cu Roșii, Slănină Și Ricotta, și Salată cremoasă de roșii și paste cu avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
2
Între timp, gătiți puiul în tigaie mare la foc mediu 5 până la 6 min. sau până când puiul este gata, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați următoarele 5 ingrediente; se amestecă bine. Gatiti 3 min. sau până când crema de brânză este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
4
Scurgeți pastele; se pune într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați sos; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții7
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista