Paste Cremoase De Pui Cu Lămâie

Paste Cremoase De Pui Cu Lămâie
Pastele cremoase de pui cu lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Un amestec de usturoi, brânză mozzarella, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste cremoase de lămâie cu pui, Paste Cremoase De Pui Cu Lămâie, și Paste Cremoase De Pui Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele in cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Între timp, încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați jumătate de pui; gatiti 2 min. sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi. Repetați cu puiul rămas; întoarceți tot puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană din apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Se amestecă apa rezervată cu cremă de brânză și bulion până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
8
Adăugați la pui împreună cu coaja de lămâie; se amestecă bine. Capac; gatiti la foc mic 5 min. sau până când puiul este gata. Se amestecă pastele, sucul de lămâie și pătrunjelul; bucătar; neacoperit, 1 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent. Se amestecă mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
DificultateMediu
Gata În36 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista