Paste Cremoase Coace

Paste Cremoase Coace
Paste cremos coace ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 40 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 74 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați crema knudsen, sosul de paste Classico family favorite, parmezanul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Paste Bravo: Paste Cremoase De Pui, Paste Cremoase De Ciuperci Se Coace, și Cremă Sriracha Paste Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se amestecă toate ingredientele până se amestecă bine.
3
Lingură în vas de copt 13x9-inch.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți 25 min. sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate8
Revista