Paste Cornish
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele Cornish. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.87 pe portie. O porție conține 828 calorii, 26g de proteine, și 57G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți sare și piper, condimente irvine condimente smucitură, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Paste Cornish, Paste Cornish, și Paste Cornish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie și sotati morcovii, ceapa, cartofii și usturoiul până la al dente.
Adăugați carne de vită măcinată și maro.
Scurgeți grăsimea din tigaie și condimentați cu sare și piper și condimentați. Se amestecă pasta de roșii pentru a lega amestecul și se lasă să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Întindeți aluatul de patiserie cu puf și, folosind un tăietor de cerc, tăiați cercuri de aluat cu diametrul de 16 până la 24 (3 inci) și așezați-le pe o foaie de copt ușor unsă.
Așezați o lingură de amestec de carne pe 1 parte a fiecărui cerc de patiserie. Îndoiți fiecare într-o jumătate de cerc și sigilați marginile prin ciupirea aluatului împreună.
Periați suprafața de patiserie cu spălarea ouălor.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 6 până la 8 minute.