Paste Con Sarde (Paste cu sardine)

Paste Con Sarde (Paste cu sardine)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paste Con Sarde (Paste cu sardine). Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.83 pe portie. O porție conține 1054 calorii, 36g de proteine, și 53G de grăsime. Un amestec de spaghete, piper măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Încercați Paste Con Le Sarde, Paste Con Sarde, și Sardine umplute / Sarde a Beccafico pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați spaghetele și gătiți până la al dente, sau 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece. Aruncați cu 1/4 cană de ulei de măsline, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Puneți încă 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie și încălziți la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește doar până devine auriu, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați sardinele și gătiți încă 1 minut. Amestecați firimiturile de pâine și 1/3 cană parmezan. Dacă este necesar pentru a da amestecului o textură sfărâmicioasă, amestecați restul de 1/4 cană de ulei de măsline. Se amestecă pătrunjelul și piperul și se scoate de pe foc. Dacă doriți, serviți cu parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
SardineSardine
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Revista