Paste con Sarde de la Zakary Pelaccio

Paste con Sarde de la Zakary Pelaccio
Paste con Sarde de la Zakary Pelaccio este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 763 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica stafide, pasta de tomate, ramuri fenicul, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Cartofii prăjiți de porc ai lui Zakary Pelaccio, Burgerii de miel ai lui Zakary Pelaccio, și Pui prăjit cu frunze de Curry al lui Zakary Pelaccio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă utilizați hamsii ambalate cu sare sau cu ulei, clătiți-le, apoi înmuiați-le timp de 20 până la 30 de minute, schimbând apa o dată la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Scurgeți-le, îndepărtați și aruncați coloana vertebrală și lăsați hamsiile deoparte. Prăjiți pâinea într-un prăjitor de pâine sau într-un cuptor preîncălzit de 177° până se rumenesc.Când s-au răcit puțin, puneți feliile prăjite într-un robot de bucătărie și pulsațipentru a face firimituri fine. Veți avea nevoie de 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați jumătate din frunzele de fenicul și tot pătrunjelul la firimituri și pulsați de câteva ori pentru a le combina bine. Pune deoparte. Înmuiați stafidele în Pernod timp de 30 de minute până la 1 oră (sau apă caldă dacă preferi să nu folosești Pernod) într-un castron mic. Acoperiți vasul cu folie de plastic șipuneți-l deoparte într-un loc cald. Pe o placă de tăiat, tocați fileurile de hamsii cu usturoiul tocat, apoi luați partea plată a unui cuțit de bucătari și ungeți ingredientele în tablă, răzuind peste tablă în timp ce ungeți. Scoateți pasta cu cuțitul, formați-o în ablob și repetați ungerea și răzuirea până când aveți o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
PernodPernod
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți o tigaie mică la foc mediu timp de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați nucile de pin în tigaie uscată și pâine prăjită, aruncând des (altfel vor arde!), doar până când încep săîși eliberează ușor aroma și culoarea, aproximativ 3 minute. Vărsați-le pe o farfurierece. Odată ce s-au răcit, dați-le o cotlet grosier. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și sareți-o până are gustul oceanului. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie saut cu față dreaptă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați pasta de hamsie-usturoi și gătiți, amestecând des, până când mirosiți usturoiul,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați pasta de roșii, amestecând pentru a combina și acoperi celel alte ingrediente, apoi adăugați Roșia tăiată cubulețe, frunzele de fenicul rămase și 1/4 cană de apă. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, pentru a amesteca aromele și a îngroșasosul ușor, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Adăugați feniculul sălbatic sau polenul de fenicul și fileurile de sardină. Folosiți o furculiță pentru a duramash fileurile în sos, lăsând bucățile în bucăți. Gatiti pastele in apa clocotita sarata cu 1 minut mai putin decat pachetulinstructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Polen De FeniculPolen De Fenicul
SardineSardine
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
9
Scurgeți pastele și adăugați-le în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Scurgeți stafidele (sorbiți pernodul infuzat dacă vă simțiți frisky), dați-le o cotletă grosieră și adăugați-le la paste împreună cu nucile de pin. Aruncă totul împreună. Împărțiți pastele în patru boluri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
PernodPernod
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Presărați fiecare cu pesmetul cu ierburi și mâncați acum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
12
Mai multe rețete de la Zakary Pelaccio la Food Republic: rețetă de cartofi prăjiți de porc Paste Con Ricci Di Mare și nu uitați să consultați rubrica sa,canal alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Revista