Paste con le Sarde

Paste con le Sarde
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Pasta con le Sarde ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 975 calorii, 40g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sardine, bulb de fenicul, piper proaspăt măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 83%. Încercați Paste Con Le Sarde, Paste Con Sarde, și Paste cu Sarde de la Zakary Pelaccio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 cană de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați firimiturile de pâine și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3
Scoateți firimiturile din tigaie și aruncați cu parmezanul. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
În aceeași tigaie, încălziți restul de 1/4 cană de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați feniculul și gătiți, amestecând ocazional, până la auriu, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, cu 1 minut mai mult. Se amestecă roșiile și se aduce la foc mic. Reduceți căldura și fierbeți până la grosime, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Adăugați sardinele, pătrunjelul, sarea și piperul. Rupeți sardinele cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Scoateți din căldură.
9
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți spaghetele până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgere. Aruncați spaghetele cu sosul și jumătate din firimiturile de pâine. Sus cu firimiturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Variație: dacă sunteți suficient de norocoși să găsiți sardine proaspete, înlocuiți o jumătate de kilogram din ele, filetate, pentru sardinele conservate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De SardineConserve De Sardine
Sardine ProaspeteSardine Proaspete
12
Adăugați-le în tigaie împreună cu usturoiul și sotati timp de două-trei minute înainte de a adăuga roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Recomandarea vinului: Mastroberardino este maestrul vinificator recunoscut din sudul Italiei. Lacrimarosa lui, un unic pământesc, tartă, și Ros delicat aromat, pare să fi fost făcute cu un fel de mâncare, cum ar fi acest lucru în minte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista