Paste Coapte Italiene Ușoare
Reteta ușor de paste italiene coapte ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 40 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 40. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată extra-slabă, brânză mozzarella cu lapte, sos de paste classico family favorite și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paste Italiene Coapte, Salată Ușoară De Paste Italiene, și Salată Ușoară De Paste Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Carne brună în tigaie mare; scurgere. Întoarce-te la skillet.
Adăugați paste, sos de paste și jumătate de parmezan; se amestecă bine.
Lingură în vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; acoperiți cu brânzeturile rămase.
Coaceți 20 min. sau până se încălzește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.