Paste coapte cu spanac, lămâie și brânză
Pastele coapte cu spanac, lămâie și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 436 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 33 de minute. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, ulei de măsline, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coapte Trei Brânză Lămâie Piper Paste, Paste la cuptor cu spanac și Ricotta, și Paste de lămâie cu spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gatiti pastele in apa clocotita timp de 8 minute sau pana aproape al dente, omitand sare si grasime.
Se ia de pe foc; se amestecă spanacul.
Lăsați să stea 2 minute sau până când spanacul se ofilește.
Scurgeți bine amestecul de paste.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa; gatiti 15 minute sau pana se rumenesc, amestecand frecvent. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu cu un tel. Adăugați treptat lapte și vin; gatiti 8 minute sau pana cand sosul fierbe si se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă 3/4 cană de brânză, sare și coajă.
Se ia de pe foc; se amestecă piperul.
Adăugați amestecul de paste în amestecul de ceapă și aruncați ușor pentru a acoperi.
Puneți amestecul de paste într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Presărați jumătate de pesmet panko peste paste și acoperiți uniform cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Presărați restul de pesmet panko peste brânză.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până se rumenesc și se fierbe.