Paste coapte cu spanac, lămâie și brânză

Paste coapte cu spanac, lămâie și brânză
Pastele coapte cu spanac, lămâie și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 436 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 33 de minute. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, ulei de măsline, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coapte Trei Brânză Lămâie Piper Paste, Paste la cuptor cu spanac și Ricotta, și Paste de lămâie cu spanac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti pastele in apa clocotita timp de 8 minute sau pana aproape al dente, omitand sare si grasime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
SareSare
3
Se ia de pe foc; se amestecă spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
4
Lăsați să stea 2 minute sau până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
5
Scurgeți bine amestecul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa; gatiti 15 minute sau pana se rumenesc, amestecand frecvent. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
9
Adăugați făină și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu cu un tel. Adăugați treptat lapte și vin; gatiti 8 minute sau pana cand sosul fierbe si se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă 3/4 cană de brânză, sare și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Se ia de pe foc; se amestecă piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
11
Adăugați amestecul de paste în amestecul de ceapă și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PastePaste
12
Puneți amestecul de paste într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
13
Presărați jumătate de pesmet panko peste paste și acoperiți uniform cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
BrânzăBrânză
PastePaste
14
Presărați restul de pesmet panko peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
BrânzăBrânză
15
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până se rumenesc și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 33 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista