Această rețetă servește 8 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 561 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, anghinare marinată, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coacerea Ouălor Florentine, Florentine Spaghetti Coace, și Cârnați Florentin Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se sotează ceapa, ardeiul roșu și ciupercile până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă carnea de vită măcinată, sarea și piperul. Gatiti pana cand carnea de vita se rumeneste, aproximativ 5 pana la 7 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Ardei Roșu
Ciuperci
Piper
Ceapă
Carne De Vită
Sare
3
Se amestecă sosul de paste, anghinarea și spanacul până se combină bine. Se amestecă pastele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
Sos De Paste
Anghinare
Spanac
4
Se transferă într-o tigaie de copt ușor unsă de 13"x9"; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 15 până la 20 de minute sau până când se încălzește și brânza se topește.