Paste Carbonara Florentine
Paste Carbonara Florentin ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 544 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, pătrunjel, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Paste Florentine, Paste Florentine De Pui, și Paste Florentine De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați slănină în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand sunt crocante, amestecand frecvent.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie; pune slănina deoparte.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați vin; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul se reduce la jumatate.
Adăugați spanac; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; ține la cald.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge bine, rezervând 1 lingură de apă pentru paste. Adăugați imediat pastele și apa rezervată pentru paste în amestecul de spanac în tigaie.
Adăugați slănină rezervată; se amestecă bine pentru a se combina.
Puneți tigaia la foc mic.
Combinați brânza și următoarele 4 ingrediente, amestecând cu un tel.
Adăugați la amestecul de paste, aruncând bine pentru a acoperi. Gatiti 1 minut.