Paste Carbonara Florentine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați pastele Carbonara Florentine. Această rețetă servește 4 și costă 2,12 USD pe porție. O porție conține 544 calorii, 23g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână albuș de ou, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste Carbonara Florentine, Paste Florentine, și Paste Florentine Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați 1/4 linguriță sare și spanac; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste, amestecand continuu.
Scoateți spanacul din tigaie; așezați într-un castron.
Adăugați slănină în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand sunt crocante, amestecand frecvent.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie; pune slănina deoparte.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați vin; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul se reduce la jumatate.
Se ia de pe foc; ține la cald.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge bine, rezervând 1 lingură de lichid de gătit. Adăugați imediat pastele și lichidul de gătit rezervat în amestecul de ceapă în tigaie.
Adăugați spanacul și slănina; se amestecă bine pentru a se combina.
Puneți tigaia la foc mic.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, brânză, piper, ou și albuș de ou, amestecând cu un bici.
Adăugați la amestecul de paste, aruncând bine pentru a acoperi. Gatiti 1 minut.