Paste Carbonara cu sparanghel
Reteta Paste Carbonara cu sparanghel ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 330 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână înlocuitor de ouă, farfalle, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Paste Carbonara cu sparanghel, Pancetta și pesmet cu ierburi de lămâie, Asparagus Carbonara, și Roșii și sparanghel " Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; adăugați sparanghel. Gatiti 3 minute sau pana cand este crocant.
Combinați 2 linguri de brânză, lapte, înlocuitor de ou, 2 linguri de arpagic și sare într-un castron mic; pus deoparte.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge bine; pus deoparte.
Gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este crocantă. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați ceapa și usturoiul la picăturile de slănină în tigaie; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc; se amestecă sparanghelul și slănina.
Combinați pastele, amestecul de lapte și sparanghelul într-un castron mare; aruncați bine. Împărțiți uniform între 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de brânză.
Se presară cu piper; se acoperă cu arpagic, dacă se dorește.