Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele Bolognese cu brânză. Această rețetă face 6 porții cu 536 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, făină, morcov și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Paste Bolognese, Paste Bolognese, și Paste Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți ceapa, usturoiul, morcovul și țelina în uleiul de măsline până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Adăugați slănina și prăjiți 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați ciupercile, prăjiți 2 minute, apoi prăjiți carnea de vită până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați vinul, pasta de roșii, 3 linguri de apă, roșiile și crenguța de cimbru proaspăt; se aduce la fierbere; se acoperă și se fierbe timp de 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 400 F; Gatiti pastele.Între timp, așezați laptele, untul și făina într-o cratiță; se încălzește ușor, amestecând până se îngroașă.Se amestecă brânzeturile mozzarella și parmezan și se condimentează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scurgeți pastele și amestecați în sosul de brânză; descoperiți sosul bolognez și fierbeți rapid timp de 2 minute.Puneți sosul într-o caserolă; se acoperă cu amestecul de paste și se presară cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bolognese
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Coaceți timp de 25 de minute sau până devin aurii;