Paste Bolognese

Paste Bolognese
Pastele Bolognese ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 868 calorii, 52G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1015 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cimbru, spaghete, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este super. Încercați Paste Bolognese, Paste Bolognese, și Paste Bolognese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un robot de bucătărie, piure de ceapă, morcovi, țelină și usturoi într-o pastă grosieră. Într-o tigaie mare la foc mediu, acoperiți tigaia cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați legumele în piure și condimentați generos cu sare. Aduceți tigaia la foc mediu-mare și gătiți până când toată apa s-a evaporat și devin frumoase și rumenite, amestecând frecvent, aproximativ 15 până la 20 de minute. Ai răbdare, aici se dezvoltă marile arome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carnea de vită măcinată și condimentați din nou generos cu sare. RUMENITI CARNEA DE VITA! Mâncarea brună are un gust bun. Nu grăbiți acest pas. Gatiti inca 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați pasta de roșii și gătiți până se rumenesc aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
6
Adăugați vinul roșu. Gatiti pana cand vinul s-a redus la jumatate, inca 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați apă în tigaie până când apa este la aproximativ 1 inch deasupra cărnii. Aruncați frunzele de dafin și mănunchiul de cimbru și amestecați pentru a combina totul. Se aduce la fierbere și se reduce la foc mic, amestecând ocazional. Pe măsură ce apa se evaporă, va trebui treptat să adăugați mai multe, aproximativ 2 până la 3 căni odată. Nu vă sfiați să adăugați apă în timpul procesului de gătit, o puteți găti oricând. Acesta este un joc de reducere și adăugați mai multă apă. Aici se dezvoltă arome mari bogate. Dacă încercați să adăugați toată apa la început, veți avea sos de carne fiert, mai degrabă decât un sos bogat și gros de carne. Se amestecă și se gustă frecvent. Condimentează cu sare, dacă este necesar (probabil că o vei face). Se fierbe timp de 3 1/2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
În ultimele 30 de minute de gătit, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare pentru a găti spaghetele. Apa pentru paste trebuie să fie întotdeauna bine sărată. Sărat ca oceanul! GUSTĂ! Dacă apa pentru Paste este sub condimentată, nu contează cât de bun este sosul tău, felul tău de mâncare complet va avea întotdeauna un gust sub condimentat. Când apa este la fierbere, adăugați spaghetele și gătiți timp de 1 minut mai puțin decât necesită pe pachet. Rezervați 1/2 cană din apa de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
În timp ce pastele se gătesc, scoateți 1/2 din ragu din oală și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Scurgeți pastele și adăugați-le în oală cu ragu-ul rămas. Amestecați sau aruncați pastele pentru a acoperi cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați o parte din sosul rezervat, dacă este necesar, pentru a face un raport uniform între paste și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Adăugați apa de gătit rezervată pentru paste și gătiți pastele și sosul împreună la foc mediu până când apa s-a redus. Opriți focul și dați o stropire mare de Parmigiano și o stropire generoasă de ulei de măsline de finisare de înaltă calitate. Aruncați sau amestecați energic. Împărțiți pastele și sosul în boluri de servire sau 1 bol mare pentru paste. Se acoperă cu Parmigiano rămas ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista