Paste alla Igor

Paste alla Igor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastan allan Igor. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 440 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână paste cu coajă de mare, unt, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Barul de Pizza al lui Igor, Cina în seara asta: Pastan alla Burina (Paste cu sos Rustic), și Sos de roșii crude pentru paste, pastanul Italian alla crudaiola.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de unt într-o tigaie la foc mediu; gătiți puiul în untul topit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, 5 până la 7 minute pe fiecare parte. Se lasă deoparte să se răcească; tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele de scoici in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgeți și readuceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Puneți o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați sparanghel și mazăre, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Scoateți legumele de pe foc și păstrați-le acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
7
Încălziți 1 linguriță de unt într-o cratiță la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa in untul topit pana devine translucida, aproximativ 10 minute. Se amestecă smântâna în ceapă; adăugați legume și pui. Se fierbe până când crema se reduce ușor, 2 până la 3 minute. Îndoiți parmezanul în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Se ia de pe foc si se acopera cratita pana se topeste branza, aproximativ 2 minute. Aruncați pastele în sosul de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista