Paste alla Carbonara
Pastan alla Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 414 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 5. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, parmezan, înlocuitor de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pastan alla Carbonara, Pastan alla Carbonara, și Paste de miner de cărbune cu șuncă și ouă: Rigatoni alla Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/3 cană parmezan și următoarele 5 ingrediente într-un bol; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce pastele gătesc, gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Adăugați ceapa și usturoiul în picături în tigaie; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Scurgeți pastele; reveniți la tigaie.
Adăugați amestecul de ouă, slănină și amestecul de ceapă în pastele fierbinți; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se pune la foc mic și se gătește 1 minut. Puneți pastele în boluri individuale și presărați cu parmezan rămas.
Carbonara (kar-boh-NAH-rah) se traduce literalmente ca "soția producătorului de cărbune"."Se spune că vânzătorii de cărbune din Abruzzo au introdus acest fel de mâncare în orașul Roma.