Paste all ' Amatriciana

Paste all ' Amatriciana
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pastan all ' Amatricianan. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 183 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de dafin, chile, brânză pecorino romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cina in seara asta: Paste cu ceapa, Bacon si rosii (Pastan All ' Amatriciana), Pastan Amatriciana, și Pastan All ' Amatriciana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, combinați guanciale, chile și frunza de dafin și gătiți la foc moderat scăzut până când grăsimea s-a redat și guanciale este maro auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se adaugă vinul și se fierbe la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați roșiile și sucurile lor și fierbeți la foc mic moderat, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați pastele și gătiți la foc mare până când abia se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Scurgeți pastele și amestecați-le în sos. Gatiti pastele la foc moderat, amestecand ocazional, pana la al dente, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu piper. Puneți pastele în boluri puțin adânci, presărați generos cu Pecorino Romano ras și serviți, trecând mai multă brânză Pecorino la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții30
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista