Paste all ' Amatriciana
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pastan all ' Amatricianan. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 183 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de dafin, chile, brânză pecorino romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cina in seara asta: Paste cu ceapa, Bacon si rosii (Pastan All ' Amatriciana), Pastan Amatriciana, și Pastan All ' Amatriciana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, combinați guanciale, chile și frunza de dafin și gătiți la foc moderat scăzut până când grăsimea s-a redat și guanciale este maro auriu, aproximativ 5 minute.
Se adaugă vinul și se fierbe la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 4 minute.
Adăugați roșiile și sucurile lor și fierbeți la foc mic moderat, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pastele și gătiți la foc mare până când abia se înmoaie.
Scurgeți pastele și amestecați-le în sos. Gatiti pastele la foc moderat, amestecand ocazional, pana la al dente, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu piper. Puneți pastele în boluri puțin adânci, presărați generos cu Pecorino Romano ras și serviți, trecând mai multă brânză Pecorino la masă.