Paste all ' Amatriciana

Paste all ' Amatriciana
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pastan all ' Amatricianan. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 183 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de dafin, chile, brânză pecorino romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cina in seara asta: Paste cu ceapa, Bacon si rosii (Pastan All ' Amatriciana), Pastan Amatriciana, și Pastan All ' Amatriciana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, combinați guanciale, chile și frunza de dafin și gătiți la foc moderat scăzut până când grăsimea s-a redat și guanciale este maro auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă vinul și se fierbe la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați roșiile și sucurile lor și fierbeți la foc mic moderat, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați pastele și gătiți la foc mare până când abia se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Scurgeți pastele și amestecați-le în sos. Gatiti pastele la foc moderat, amestecand ocazional, pana la al dente, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu piper. Puneți pastele în boluri puțin adânci, presărați generos cu Pecorino Romano ras și serviți, trecând mai multă brânză Pecorino la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții30
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista