Paste all ' Amatriciana

Paste all ' Amatriciana
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pastan all ' Amatricianan. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 183 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de dafin, chile, brânză pecorino romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cina in seara asta: Paste cu ceapa, Bacon si rosii (Pastan All ' Amatriciana), Pastan Amatriciana, și Pastan All ' Amatriciana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, combinați guanciale, chile și frunza de dafin și gătiți la foc moderat scăzut până când grăsimea s-a redat și guanciale este maro auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă vinul și se fierbe la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați roșiile și sucurile lor și fierbeți la foc mic moderat, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați pastele și gătiți la foc mare până când abia se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Scurgeți pastele și amestecați-le în sos. Gatiti pastele la foc moderat, amestecand ocazional, pana la al dente, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu piper. Puneți pastele în boluri puțin adânci, presărați generos cu Pecorino Romano ras și serviți, trecând mai multă brânză Pecorino la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții30
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista