Paste a la Mama
Pastan a la Mama ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 616 calorii. Această rețetă servește 6. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți sugestie de servire: pâine, sare și piper, conopidă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 84%. Rețete similare includ Paste Mama, Paste Mama Mic Dejun Plăcintă, și Salata de Paste cu somon afumat a mamei.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, cu o față adâncă, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și se sotează până abia începe să devină moale și translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați conopida și amestecați bine. Acoperiți și coborâți focul, lăsând conopida să se aburească până aproape de furculiță, aproximativ 5 minute.
Scoateți capacul; ridicați focul la mediu pentru a evapora cea mai mare parte a lichidului de gătit.
Adăugați un strop mai mult ulei de măsline și usturoiul și rumeniți la foc mediu-mare până când conopida este crocantă, aproximativ 5 minute.
Adăugați pastele și aruncați împreună pentru a combina.
Adăugați pesmetul și brânza și amestecați bine pentru a acoperi, rumenind ușor firimiturile, aproximativ 2 minute.
Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați mai multă brânză, dacă doriți.
Se servește cu pâine italiană crustă și unt.