Paste a la Mama

Paste a la Mama
Pastan a la Mama ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 616 calorii. Această rețetă servește 6. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți sugestie de servire: pâine, sare și piper, conopidă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 84%. Rețete similare includ Paste Mama, Paste Mama Mic Dejun Plăcintă, și Salata de Paste cu somon afumat a mamei.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, cu o față adâncă, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă ceapa și se sotează până abia începe să devină moale și translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați conopida și amestecați bine. Acoperiți și coborâți focul, lăsând conopida să se aburească până aproape de furculiță, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
4
Scoateți capacul; ridicați focul la mediu pentru a evapora cea mai mare parte a lichidului de gătit.
5
Adăugați un strop mai mult ulei de măsline și usturoiul și rumeniți la foc mediu-mare până când conopida este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați pastele și aruncați împreună pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Adăugați pesmetul și brânza și amestecați bine pentru a acoperi, rumenind ușor firimiturile, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
9
Adăugați mai multă brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
10
Se servește cu pâine italiană crustă și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista