Pasta de tomate și conopidă a frigiderului Scavenger
Tomatele și pastele de conopidă ale frigiderului Scavenger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 515 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână salvie, ulei de măsline, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare includ Spaghete Meyer Lemon Ricotta cu rucola (aka paste de frigider), Paste Cu Conopidă Și Sos Picant De Roșii, și Conopidă prăjită și paste făinoase cu sos de roșii.
Instrucțiuni
Puneți o felie de țelină într-o tigaie adâncă cu un capac; adăugați ulei de măsline.
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare până când felia de țelină este sfârâitoare, 3 până la 5 minute.
Adăugați țelina rămasă, ceapa și usturoiul în uleiul de măsline; întoarceți focul la mediu. Gatiti si amestecati amestecul de ceapa pana se inmoaie usor, aproximativ 5 minute.
Amestecați conopida, roșiile, Salvia, sarea și piperul în amestecul de ceapă; gătiți și amestecați la foc mediu-mare până la barbotare, aproximativ 5 minute. Acoperiți tigaia cu capac, reduceți focul la minim și gătiți până când un cuțit alunecă ușor în conopidă, aproximativ 15 minute.
Adăugați bulion de pui dacă sosul de roșii și conopidă începe să ardă.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti linguina la fierbere pana cand este frageda, dar ferma la muscatura, aproximativ 11 minute; scurgeți și transferați într-un bol de servire.
Se toarnă sosul de roșii și conopidă peste paste; adăugați parmezan. Aruncă la haină.