Pasta de tomate și conopidă a frigiderului Scavenger

Pasta de tomate și conopidă a frigiderului Scavenger
Tomatele și pastele de conopidă ale frigiderului Scavenger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 515 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână salvie, ulei de măsline, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare includ Spaghete Meyer Lemon Ricotta cu rucola (aka paste de frigider), Paste Cu Conopidă Și Sos Picant De Roșii, și Conopidă prăjită și paste făinoase cu sos de roșii.

Instrucțiuni

1
Puneți o felie de țelină într-o tigaie adâncă cu un capac; adăugați ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare până când felia de țelină este sfârâitoare, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3
Adăugați țelina rămasă, ceapa și usturoiul în uleiul de măsline; întoarceți focul la mediu. Gatiti si amestecati amestecul de ceapa pana se inmoaie usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Amestecați conopida, roșiile, Salvia, sarea și piperul în amestecul de ceapă; gătiți și amestecați la foc mediu-mare până la barbotare, aproximativ 5 minute. Acoperiți tigaia cu capac, reduceți focul la minim și gătiți până când un cuțit alunecă ușor în conopidă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Adăugați bulion de pui dacă sosul de roșii și conopidă începe să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti linguina la fierbere pana cand este frageda, dar ferma la muscatura, aproximativ 11 minute; scurgeți și transferați într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se toarnă sosul de roșii și conopidă peste paste; adăugați parmezan. Aruncă la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista