Passion Fruit Caramel monede de aur, ciocolată acoperite Caramel migdale Magic fasole, și scorțișoară Caramel Macadamia Ciocolata baruri

Passion Fruit Caramel monede de aur, ciocolată acoperite Caramel migdale Magic fasole, și scorțișoară Caramel Macadamia Ciocolata baruri
Passion Fruit Caramel monede de aur, ciocolată acoperite Caramel migdale Magic fasole, și scorțișoară Caramel Macadamia Ciocolata baruri este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. O porție conține 698 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, migdale, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ciocolată Albă-Macadamia-Bare De Caramel, Caramel Macchiato Ricotta Toast cu alune, banane și fasole espresso acoperită cu ciocolată, și Bare De Caramel Cu Ciocolată Cu Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, gătiți zahărul, siropul de porumb și apa într-un caramel de chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați piureul de fructe de pasiune, untul, semințele de vanilie și laptele condensat îndulcit. Aduceți la fierbere și gătiți la 235 grade F în timp ce agitați tot timpul. Se amestecă sarea. Pulverizați hârtia pergament cu antiaderent și puneți-o pe o foaie. Setați ramele metalice de caramel la 8 x 12 inci deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă caramelul în interiorul cadrului și se pune în congelator până se îngheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
4
Odată ce caramelul de fructe de pasiune este înghețat, tăiați aproximativ 36 de discuri cu tăietori rotunzi de 1 1/2 inci. Păstrați caramelul în congelator. Topiți ciocolata neagră. Scufundați discurile de caramel cu fructe de pasiune congelate în ciocolată și lăsați să se stabilească la temperatura camerei până când ciocolata se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Într-o cratiță medie la foc mediu, gătiți zahărul și apa până la stadiul de minge moale, 240 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați migdalele și continuați să amestecați până se caramelizează într-o culoare chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
7
Adăugați sarea și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Se întinde pe tigăi de foi unse și se lasă să se răcească 20 până la 60 de minute, în funcție de temperatura camerei. După ce s-au răcit, puneți la frigider aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Transferați migdalele într-un bol din oțel inoxidabil și acoperiți migdalele cu ciocolata topită în timp ce amestecați constant. Când este setat, Cerneți pudra de cacao sau zahărul pudră peste migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Într-o cratiță mică, aduceți smântâna, scorțișoara și glucoza la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Sirop De GlucozăSirop De Glucoză
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Așezați untul, sarea și ambele bomboane de ciocolată într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
13
Bateți pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Lăsați să stea la temperatura camerei până când marginile ganache încep să cristalizeze.
15
Între timp, topiți ciocolata neagră la 186,8 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
16
Se toarnă în formele de ciocolată pentru a acoperi, apoi se toarnă înapoi. Atingeți tot excesul de ciocolată afară, apoi inversați pe hârtie pergament până când ciocolata se întărește complet. Țeava ganache la jumătatea drumului în coaja de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
17
Într-o cratiță mică, caramelizați siropul de porumb și zahărul într-un chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
18
Așezați crema într-un recipient mic rezistent la microunde și încălziți-l în cuptorul cu microunde până când este fierbinte la atingere. Adăugați cu grijă caramelul în crema fierbinte. Aduceți amestecul înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
19
Așezați ciocolata și mierea într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
21
Lăsați să stea timp de 10 secunde și amestecați pentru a combina. Îndoiți nucile de macadamia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
22
Lăsați să stea la temperatura camerei până când marginile ganache încep să cristalizeze. Puneți caramelul deasupra ganache-ului de ciocolată cu scorțișoară și acoperiți cu restul de ciocolată temperată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
23
Lăsați-l să se instaleze la frigider, aproximativ 1 oră. Atingeți barele din matriță.

Ingrediente

2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sirop de porumb ușorsirop de porumb ușor3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sirop de porumb ușorsirop de porumb ușor1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 până la 2 linguri de suc de lămâie, opțional1 până la 2 linguri de suc de lămâie, opțional7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 până la 2 linguri de suc de lămâie, opțional1 până la 2 linguri de suc de lămâie, opțional4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolata neagraciocolata neagra351 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolata neagra tocataciocolata neagra tocata851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată neagră, topităciocolată neagră, topită0Bucăți de caramele Heath Barfleur de selfleur de sel23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmglucozăglucoză1Oreos dublu umplutscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.2 uncii nuci de macadamia, prăjite și tocate mărunt2 uncii nuci de macadamia, prăjite și tocate mărunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpiure de pasiunepiure de pasiune1511 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolata cu lapte tocataciocolata cu lapte tocata3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolata cu lapteciocolata cu lapte33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpudră de cacao nealcoalizată sau zahăr pudrăpudră de cacao nealcoalizată sau zahăr pudră1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.suc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.4 uncii de zahăr4 uncii de zahăr781 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.suc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 conservă (425 g) de pere feliate, scurse1 conservă (425 g) de pere feliate, scurse141 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unt nesărat, plus mai mult pentru ungereunt nesărat, plus mai mult pentru ungere12 lingurițe de pudră de usturoiunt nesăratunt nesărat1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei1fasole de vanilie, semințe răzuitefasole de vanilie, semințe răzuite1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #42271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.migdale întregi, cu piele, prăjitemigdale întregi, cu piele, prăjite
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții36
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista