Passion Fruit Caramel monede de aur, ciocolată acoperite Caramel migdale Magic fasole, și scorțișoară Caramel Macadamia Ciocolata baruri
Passion Fruit Caramel monede de aur, ciocolată acoperite Caramel migdale Magic fasole, și scorțișoară Caramel Macadamia Ciocolata baruri este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. O porție conține 698 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, migdale, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ciocolată Albă-Macadamia-Bare De Caramel, Caramel Macchiato Ricotta Toast cu alune, banane și fasole espresso acoperită cu ciocolată, și Bare De Caramel Cu Ciocolată Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, gătiți zahărul, siropul de porumb și apa într-un caramel de chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați piureul de fructe de pasiune, untul, semințele de vanilie și laptele condensat îndulcit. Aduceți la fierbere și gătiți la 235 grade F în timp ce agitați tot timpul. Se amestecă sarea. Pulverizați hârtia pergament cu antiaderent și puneți-o pe o foaie. Setați ramele metalice de caramel la 8 x 12 inci deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Fructul Pasiunii
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se toarnă caramelul în interiorul cadrului și se pune în congelator până se îngheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
4
Odată ce caramelul de fructe de pasiune este înghețat, tăiați aproximativ 36 de discuri cu tăietori rotunzi de 1 1/2 inci. Păstrați caramelul în congelator. Topiți ciocolata neagră. Scufundați discurile de caramel cu fructe de pasiune congelate în ciocolată și lăsați să se stabilească la temperatura camerei până când ciocolata se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
Fructul Pasiunii
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Într-o cratiță medie la foc mediu, gătiți zahărul și apa până la stadiul de minge moale, 240 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați migdalele și continuați să amestecați până se caramelizează într-o culoare chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
7
Adăugați sarea și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Se întinde pe tigăi de foi unse și se lasă să se răcească 20 până la 60 de minute, în funcție de temperatura camerei. După ce s-au răcit, puneți la frigider aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
9
Transferați migdalele într-un bol din oțel inoxidabil și acoperiți migdalele cu ciocolata topită în timp ce amestecați constant. Când este setat, Cerneți pudra de cacao sau zahărul pudră peste migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Crostini Cu Usturoi, Optional
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Într-o cratiță mică, aduceți smântâna, scorțișoara și glucoza la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Sirop De Glucoză
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
11
Așezați untul, sarea și ambele bomboane de ciocolată într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare Nu
13
Bateți pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
14
Lăsați să stea la temperatura camerei până când marginile ganache încep să cristalizeze.
15
Între timp, topiți ciocolata neagră la 186,8 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
16
Se toarnă în formele de ciocolată pentru a acoperi, apoi se toarnă înapoi. Atingeți tot excesul de ciocolată afară, apoi inversați pe hârtie pergament până când ciocolata se întărește complet. Țeava ganache la jumătatea drumului în coaja de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Ciocolată
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
17
Într-o cratiță mică, caramelizați siropul de porumb și zahărul într-un chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
18
Așezați crema într-un recipient mic rezistent la microunde și încălziți-l în cuptorul cu microunde până când este fierbinte la atingere. Adăugați cu grijă caramelul în crema fierbinte. Aduceți amestecul înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
19
Așezați ciocolata și mierea într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
20
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare Nu
21
Lăsați să stea timp de 10 secunde și amestecați pentru a combina. Îndoiți nucile de macadamia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
22
Lăsați să stea la temperatura camerei până când marginile ganache încep să cristalizeze. Puneți caramelul deasupra ganache-ului de ciocolată cu scorțișoară și acoperiți cu restul de ciocolată temperată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
23
Lăsați-l să se instaleze la frigider, aproximativ 1 oră. Atingeți barele din matriță.