Passion Fruit Caramel monede de aur, ciocolată acoperite Caramel migdale Magic fasole, și scorțișoară Caramel Macadamia Ciocolata baruri

Passion Fruit Caramel monede de aur, ciocolată acoperite Caramel migdale Magic fasole, și scorțișoară Caramel Macadamia Ciocolata baruri
Passion Fruit Caramel monede de aur, ciocolată acoperite Caramel migdale Magic fasole, și scorțișoară Caramel Macadamia Ciocolata baruri este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. O porție conține 698 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, migdale, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ciocolată Albă-Macadamia-Bare De Caramel, Caramel Macchiato Ricotta Toast cu alune, banane și fasole espresso acoperită cu ciocolată, și Bare De Caramel Cu Ciocolată Cu Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, gătiți zahărul, siropul de porumb și apa într-un caramel de chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați piureul de fructe de pasiune, untul, semințele de vanilie și laptele condensat îndulcit. Aduceți la fierbere și gătiți la 235 grade F în timp ce agitați tot timpul. Se amestecă sarea. Pulverizați hârtia pergament cu antiaderent și puneți-o pe o foaie. Setați ramele metalice de caramel la 8 x 12 inci deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă caramelul în interiorul cadrului și se pune în congelator până se îngheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
4
Odată ce caramelul de fructe de pasiune este înghețat, tăiați aproximativ 36 de discuri cu tăietori rotunzi de 1 1/2 inci. Păstrați caramelul în congelator. Topiți ciocolata neagră. Scufundați discurile de caramel cu fructe de pasiune congelate în ciocolată și lăsați să se stabilească la temperatura camerei până când ciocolata se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
5
Într-o cratiță medie la foc mediu, gătiți zahărul și apa până la stadiul de minge moale, 240 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați migdalele și continuați să amestecați până se caramelizează într-o culoare chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
7
Adăugați sarea și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Se întinde pe tigăi de foi unse și se lasă să se răcească 20 până la 60 de minute, în funcție de temperatura camerei. După ce s-au răcit, puneți la frigider aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
9
Transferați migdalele într-un bol din oțel inoxidabil și acoperiți migdalele cu ciocolata topită în timp ce amestecați constant. Când este setat, Cerneți pudra de cacao sau zahărul pudră peste migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Într-o cratiță mică, aduceți smântâna, scorțișoara și glucoza la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Sirop De GlucozăSirop De Glucoză
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Așezați untul, sarea și ambele bomboane de ciocolată într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
13
Bateți pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
14
Lăsați să stea la temperatura camerei până când marginile ganache încep să cristalizeze.
15
Între timp, topiți ciocolata neagră la 186,8 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
16
Se toarnă în formele de ciocolată pentru a acoperi, apoi se toarnă înapoi. Atingeți tot excesul de ciocolată afară, apoi inversați pe hârtie pergament până când ciocolata se întărește complet. Țeava ganache la jumătatea drumului în coaja de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
17
Într-o cratiță mică, caramelizați siropul de porumb și zahărul într-un chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
18
Așezați crema într-un recipient mic rezistent la microunde și încălziți-l în cuptorul cu microunde până când este fierbinte la atingere. Adăugați cu grijă caramelul în crema fierbinte. Aduceți amestecul înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
19
Așezați ciocolata și mierea într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
20
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
21
Lăsați să stea timp de 10 secunde și amestecați pentru a combina. Îndoiți nucile de macadamia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
22
Lăsați să stea la temperatura camerei până când marginile ganache încep să cristalizeze. Puneți caramelul deasupra ganache-ului de ciocolată cu scorțișoară și acoperiți cu restul de ciocolată temperată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
23
Lăsați-l să se instaleze la frigider, aproximativ 1 oră. Atingeți barele din matriță.

Ingrediente

227ardei habenerosirop de porumb ușorsirop de porumb ușor340ardei habenerosirop de porumb ușorsirop de porumb ușor1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil10 până la 20 de picături de colorant alimentar roșu10 până la 20 de picături de colorant alimentar roșu7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil10 până la 20 de picături de colorant alimentar roșu10 până la 20 de picături de colorant alimentar roșu454ardei habenerociocolata neagraciocolata neagra35ardei habenerociocolata neagra tocataciocolata neagra tocata85ardei habenerociocolată neagră, topităciocolată neagră, topită0cp. legume (de exemplu, spanac)fleur de selfleur de sel2Crustă: firimituri de biscuiți grahamglucozăglucoză1Oreos dublu umplutscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată227ardei habenero1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale454ardei habenero2 uncii nuci de macadamia, prăjite și tocate mărunt2 uncii nuci de macadamia, prăjite și tocate mărunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpiure de pasiunepiure de pasiune151ardei habenerociocolata cu lapte tocataciocolata cu lapte tocata340ardei habenerociocolata cu lapteciocolata cu lapte3Crustă: firimituri de biscuiți grahampudră de cacao nealcoalizată sau zahăr pudrăpudră de cacao nealcoalizată sau zahăr pudră1Oreos dublu umplutplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață2cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață454ardei habenerocu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate454ardei habenero4 uncii de zahăr4 uncii de zahăr78ardei habenerocu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate397ardei habenero1 conservă (425 g) de pere feliate, scurse1 conservă (425 g) de pere feliate, scurse14ardei habenerount nesărat, plus mai mult pentru ungereunt nesărat, plus mai mult pentru ungere1parmezan rasunt nesăratunt nesărat170ardei habenerount nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei1fasole de vanilie, semințe răzuitefasole de vanilie, semințe răzuite1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm28ardei habeneropăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm227ardei habeneromigdale întregi, cu piele, prăjitemigdale întregi, cu piele, prăjite
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții36
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista