Această rețetă servește 1 și costă 62,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 2031 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, suc de grapefruit, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizzan de ciuperci și ceapă pe crustă (parțial) de grâu integral.
Instrucțiuni
1
Combinați cuișoarele, coaja de tei și ghimbirul cu romul timp de 24 până la 48 de ore. Se strecoară prin pânză de brânză; se combină cu sirop simplu și extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Elixir G
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
2
Pentru cocktail: umpleți un agitator de cocktail cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
100% Tequila Blanco
Vermut Stropitor
3
Adăugați falernum de casă, tei, grapefruit, Aperol și rom. Se agită bine. Se strecoară într-un pahar Collins umplut cu gheață și se acoperă cu bere de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bere De Ghimbir
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei