Partidul Dimensiune cârnați Calzone necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $5.63 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 1976 calorii, 84G de proteine, și 122G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, pudră de ceapă, brânză ricotta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Monstrul Petrecerii Vegane Calzone, Licitație De Pui Cu Ceapă Crocantă De Mărimea Petrecerii, și Easy Ice Cream Pie + {Family Size Party Tips} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiți legăturile de cârnați conform instrucțiunilor pachetului; se scurge, se taie în felii de 1/2 inch și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uri
2
Într-un castron mare, combinați mozzarella, ricotta, oul, pătrunjelul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pe o suprafață ușor făinată, tăiați aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Rotiți fiecare într-un cerc de 12 inci. Pe două foi de copt tapetate cu pergament, așezați cu grijă câte o rundă de aluat pe fiecare foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Lingură 1/2 cană de sos de pizza, jumătate din amestecul de brânză și jumătate din feliile de cârnați pe jumătatea inferioară a fiecărei runde de aluat, păstrați aluatul exterior de 1/2 inch fără ingrediente. Cu o perie de patiserie, umeziți exteriorul de 1/2 inch din fiecare rundă cu apă. Îndoiți aluatul peste umplutură și sertizați ferm marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pizza
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
6
Coaceți la 177° timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Tăiați fiecare Calzone în jumătate și serviți cu sosul de pizza rămas.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.