Partidul Dimensiune Coapte Alaska

Partidul Dimensiune Coapte Alaska
Partidul Dimensiune coapte Alaska ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 40 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 169 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bază de înghețată de ciocolată, sare kosher, albușuri de ou pasteurizate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Înghețată Ușoară + {Sfaturi Pentru Petreceri De Dimensiuni Familiale}, Partidul Dimensiune Crocante Ceapa Pui Oferte, și Alaska La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: Dewar de 4 litri umplut cu azot lichid, lanternă de bucătărie
3
Aliniați două tigăi metalice de 13 pe 9 inci cu folie de plastic și puneți-le în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Turnați baza de înghețată de ciocolată în vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Rotiți viteza la minim. Cu mixerul în funcțiune, turnați încet azotul lichid până când înghețata atinge o consistență clasică de servire moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolatăînghețată De Ciocolată
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți înghețata uniform într-una din tigăile pregătite și congelați până când este fermă, cel puțin 2 ore. Poate fi făcută cu câteva zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Curățați vasul și paleta și repetați cu înghețata de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De Inghetata De Capsuni, Moale2 Litri De Inghetata De Capsuni, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Puneți tortul de șifon într-o tigaie cu jumătate de foaie căptușită cu pergament și puneți-l în congelator timp de cel puțin 1 oră și până la câteva ore înainte de asamblarea
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Alaska La Cuptor.
9
Combinați 8 uncii de zahăr, 4 uncii de sirop de porumb și 2 uncii de apă într-o cratiță de 2 litri și puneți-o la foc mare. Se amestecă doar până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute. Clip pe un termometru bomboane și se aduce amestecul la 240 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
În timp ce siropul se gătește, așezați 4 uncii de albușuri de ou, 1/2 linguriță de vanilie și un vârf de sare în vasul unui mixer de suport și folosind atașamentul de măturică, bateți ouăle la viteză mare până ajung la vârfuri medii, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Când siropul de zahăr atinge 240 de grade F, scoateți-l de pe foc și cu mixerul de suport la viteză mică, turnați încet și cu grijă siropul într-un flux constant subțire în amestecul de albus de ou, având grijă să nu intrați în contact cu biciul. După ce s-a adăugat tot siropul, creșteți viteza mixerului la mare și bateți până se formează vârfuri rigide și amestecul s-a răcit, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Transferați amestecul într-o pungă mare de conducte și refrigerați în timp ce pregătiți al doilea și al treilea lot. Repetați rețeta încă de două ori pentru un total de trei loturi de bezea.
13
Scoateți bezea din frigider cu 30 de minute înainte de utilizare.
14
Pentru a asambla și finaliza
15
Alaska coaptă: acoperiți perimetrul unei tăblițe mari, din lemn, una care este puțin mai mare decât tortul, cu benzi de folie de aluminiu grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Placă De TăierePlacă De Tăiere
16
Scoateți tortul și înghețata din congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
17
Așezați tortul pe placa pregătită. Inversați tăvile de foi de înghețată deasupra tortului. Îndepărtați folia de plastic din înghețată. Pipe bezea pe întreaga suprafață de tort și înghețată care acoperă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
18
Folosiți o torță de propan pentru a rumeni bezea.
19
Serviți imediat sau congelați până la o săptămână după ce bezea a fost rumenită.
20
Torțele cu gaz propan sunt foarte inflamabile și trebuie ținute departe de căldură, flacără deschisă și expunere prelungită la lumina soarelui. Acestea trebuie utilizate numai în zone bine ventilate. Când aprindeți o torță cu gaz propan, așezați torța pe o suprafață plană și constantă, orientată departe de dvs. Aprindeți chibritul sau bricheta și apoi deschideți supapa de gaz. Aprindeți jetul de gaz și aruncați chibritul. Opriți întotdeauna supapa arzătorului la "degetul strâns" când ați terminat de utilizat lanterna. Copiii nu ar trebui să folosească niciodată o torță cu gaz propan fără supravegherea adulților.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista