Partea frecată de rozmarin a somonului cu cartofi prăjiți, păstârnac și ciuperci
Partea frecată de rozmarin a somonului cu cartofi prăjiți, păstârnac și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 383 calorii. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi cu piele albă, ulei de măsline, pinot noir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Partea frecată de rozmarin a somonului cu cartofi prăjiți, păstârnac și ciuperci, Rozmarin-partea frecat de somon cu cartofi prăjiți, păstârnac, și Partea învelită cu folie de somon cu lămâie și rozmarin.
Instrucțiuni
1
Se amestecă rozmarinul, sarea și piperul în procesor până se toacă mărunt. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 4 linguri de ulei; procesați până la pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Poziția 1 rack în treimea superioară și 1 rack în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 450 F. amestec de cartofi, păstârnac, 2 linguri de ulei și 3 linguri de amestec de rozmarin într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Transferați amestecul de legume pe foaia de copt cu margini, aranjând într-un strat uniform. Prăjiți legumele pe raftul inferior 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Tapetați foaia mare de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Se întinde cu amestecul de rozmarin rămas. Aruncați ciupercile cu amestec de legume. Întoarceți amestecul de legume în partea inferioară; așezați somonul pe raftul superior. Prăjiți somonul până când este opac în centru și legumele până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De șalote, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
7
Tapetați platoul cu salată verde; așezați somonul deasupra verdețurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
8
Transferați legumele în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Așezați foaia de copt cu legume peste 2 arzătoare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Adăugați vin și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.