Partea crocantă la grătar a grătarului de somon cu iaurt de castraveți

Partea crocantă la grătar a grătarului de somon cu iaurt de castraveți
Partea crocantă la grătar a grătarului de somon cu iaurt de castraveți este o fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $ 5.93 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 611 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați somonul lateral, oregano, chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Somon cu sos de iaurt de castravete, Somon la grătar cu salată de castraveți-iaurt, și Prăjituri crocante de somon cu salsa proaspătă de castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Perie barele de Barbie curat pentru a preveni pește de la lipirea, apoi aprinde-l și de a lua cărbuni stralucitoare fierbinte. Dacă barbie este mică, nu ezitați să tăiați somonul în jumătate pentru a-l face mai ușor de gestionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Așezați pielea de somon cu fața în jos pe o placă de plastic și, folosind un cuțit ascuțit, tăiați-o uniform pe toată partea, făcând inciziile de aproximativ 1/2 inci adâncime. Împrăștiați coaja de lămâie și majoritatea vârfurilor de fenicul tocat sau busuiocul peste somon, apoi împingeți aceste avorings în incizii - nu țineți înapoi; împingeți-le cu adevărat! Frecați peștele ușor peste tot cu ulei de măsline, apoi condimentați cu sare și piper, oferind părții pielii o cantitate generoasă, deoarece majoritatea acestora vor cădea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Când barbie este gata, așezați somonul pe bare, cu pielea în jos. Esh va începe să se coloreze de jos în sus și după aproximativ 4 minute pielea ar trebui să fie frumos maro auriu. Puneți cu grijă somonul cu o furculiță de prăjire sau o spatulă și gătiți încă 2 până la 3 minute pe cealaltă parte. În timp ce este de gătit, ușor ușura pielea departe de pește și pune-l pe barbie alături de clare în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Dacă somonul dvs. este sălbatic, acesta va avea puțin mai puțină grăsime în el, la fel va fi un pește mai uscat. Prin urmare, îl puteți găti pentru o perioadă mai scurtă de timp, chiar lăsându - l ușor insuficient-deși acest lucru s-ar putea simți neobișnuit pentru oricine care nu are pește dincolo de credință. Dacă este (organic) cultivat, gătiți-l, dar vă rugăm să nu-l gătiți prea mult sau va deveni prea uscat. Ridicați somonul cu atenție de pe grătar și așezați-l pe un platou sau o scândură frumoasă. Se lasă să se răcească puțin, apoi se rupe pielea în bucăți, un pic ca poppadums.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Tăiați castravetele pe jumătate pe lungime, îndepărtați și aruncați semințele, tocați-l și amestecați-l într-un bol cu iaurtul. Echilibrează avorii cu sucul de lămâie, jumătate din chile tocat și jumătate din menta sau oregano tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Stropiți peste puțin ulei de măsline extravirgin. Condimentează cu grijă, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
7
Rupeți somonul cu o furculiță în 4 până la 6 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
8
Se servește cu iaurtul de castraveți, presărat cu restul de chile tocat și blaturile de fenicul rămase sau busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
9
Stropiți cu ulei de măsline extra virgin și asigurați-vă că toată lumea primește o bucată din pielea crocantă de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate95
Revista