Parmigiano Reggiano Pâine Prăjită

Parmigiano Reggiano Pâine Prăjită
Parmigiano Reggiano pâine prăjită savuroasă Franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1424 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine, ou, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Minestrone Cu Parmigiano-Reggiano, Radicchio mărunțit cu Parmigiano-Reggiano, și Fettuccine De Spanac Cu Parmigiano-Reggiano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă laptele, oul, sarea și piperul într-un vas larg, puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Înmuiați pâinea în amestecul de ouă pentru a acoperi pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Topiți o notă de unt într-o tigaie și prăjiți pâinea până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Presărați parmigiano reggiano peste pâinea prăjită. (Pâinea prăjită franceză ar trebui să fie încă suficient de caldă încât brânza să se topească. În caz contrar, îl puteți așeza sub broiler pentru câteva secunde pentru a topi brânza.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista