Parmigiana De Vinete Din Interior

Parmigiana De Vinete Din Interior
Parmigiana de vinete din interior ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 703 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vinete, zahăr, fulgi de ardei roșu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Parmigiana de vinete fără Parmigiana!, Vinete Parmigiana, și Vinete Parmigiana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți ceapa și usturoiul, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, amestecați roșiile cu sucul într-un blender până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se adaugă în amestecul de ceapă în cratiță cu apă, zahăr și 1/4 linguriță sare și se fierbe, parțial acoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute. Se amestecă busuiocul și se menține cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu suportul in pozitia cea mai joasa.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați rundele de 12 (1/3 inch grosime) din cea mai largă porție de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
3
Periați ambele părți cu 2 linguri de ulei și condimentați cu 1/2 linguriță de sare (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Coaceți pe o foaie de copt unsă, rotind o dată, până devine aurie și fragedă, 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Se transferă pe o farfurie și se menține cald, acoperit. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Amestecați firimiturile de pâine, parmezanul, pătrunjelul, jumătate de usturoi și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper, apoi amestecați ouăle și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
ApăApă
OuăOuă
2
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește. Aruncați 4 1/3 căni rotunjite de amestec de ouă în tigaie și gătiți, întorcându-vă o dată, până când prăjiturile se rumenesc și se umflă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie și gătiți usturoiul rămas cu fulgi de ardei roșu, amestecând, până când usturoiul este auriu, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați rucola și busuiocul și amestecați până se ofilesc, apoi amestecați 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
BusuiocBusuioc
SareSare
1
Aranjați 4 chiftele de ou la aproximativ 3 inci distanță pe o foaie de copt. Completați fiecare cu 2 lingurițe de sos de roșii, 1 felie de mozzarella, 1 felie de vinete, încă 2 linguri de sos de roșii, o altă felie de vinete, amestec de rucola și vinete rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
VineteVinete
RucolaRucola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Coaceți până se topește brânza, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Stropiți cu ulei suplimentar și serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista