Parmigiana de vinete din interior ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 703 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vinete, zahăr, fulgi de ardei roșu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Parmigiana de vinete fără Parmigiana!, Vinete Parmigiana, și Vinete Parmigiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți ceapa și usturoiul, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, amestecați roșiile cu sucul într-un blender până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se adaugă în amestecul de ceapă în cratiță cu apă, zahăr și 1/4 linguriță sare și se fierbe, parțial acoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute. Se amestecă busuiocul și se menține cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
Ceapă
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu suportul in pozitia cea mai joasa.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați rundele de 12 (1/3 inch grosime) din cea mai largă porție de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
3
Periați ambele părți cu 2 linguri de ulei și condimentați cu 1/2 linguriță de sare (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Ulei De Gătit
4
Coaceți pe o foaie de copt unsă, rotind o dată, până devine aurie și fragedă, 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Se transferă pe o farfurie și se menține cald, acoperit. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Amestecați firimiturile de pâine, parmezanul, pătrunjelul, jumătate de usturoi și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper, apoi amestecați ouăle și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Parmezan
Pătrunjel
Usturoi
Apă
Ouă
2
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește. Aruncați 4 1/3 căni rotunjite de amestec de ouă în tigaie și gătiți, întorcându-vă o dată, până când prăjiturile se rumenesc și se umflă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie și gătiți usturoiul rămas cu fulgi de ardei roșu, amestecând, până când usturoiul este auriu, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați rucola și busuiocul și amestecați până se ofilesc, apoi amestecați 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Busuioc
Sare
1
Aranjați 4 chiftele de ou la aproximativ 3 inci distanță pe o foaie de copt. Completați fiecare cu 2 lingurițe de sos de roșii, 1 felie de mozzarella, 1 felie de vinete, încă 2 linguri de sos de roșii, o altă felie de vinete, amestec de rucola și vinete rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Vinete
Rucola
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
2
Coaceți până se topește brânza, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Stropiți cu ulei suplimentar și serviți sosul rămas pe lateral.