Parmigiana De Pui Cu Busuioc

Parmigiana De Pui Cu Busuioc
Parmigiana de pui de busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 347 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, brânză mozzarella, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Parmigiana De Pui, și Parmigiana de pui.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Scurgeți și păstrați cald.
3
Tăiați fiecare piept de pui în 2 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
4
Așezați fiecare bucată între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/4 inci folosind un ciocan de carne sau un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Combinați 2/3 cană pesmet și 1/4 cană parmezan. Înmuiați puiul în înlocuitor de ou și dragați în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
6
Pui maro, în loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, 1 până la 2 minute pe fiecare parte; scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Amestecați sosul de paste și busuiocul; lingurați jumătate de sos într - un vas de copt de 11 x 7 inci. Aranjați puiul într-un strat uniform peste sos; turnați sosul rămas peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Se presară uniform cu brânză mozzarella și restul de 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când brânza mozzarella este ușor rumenită și sosul este bubuit în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Scoateți din cuptor și presărați cu 2 linguri de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Serviți puiul peste pastele fierte fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În29 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista