Parmigiana de pui de busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 347 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, brânză mozzarella, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Parmigiana De Pui, și Parmigiana de pui.
Instrucțiuni
1
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Scurgeți și păstrați cald.
3
Tăiați fiecare piept de pui în 2 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
4
Așezați fiecare bucată între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/4 inci folosind un ciocan de carne sau un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Combinați 2/3 cană pesmet și 1/4 cană parmezan. Înmuiați puiul în înlocuitor de ou și dragați în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Pui maro, în loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, 1 până la 2 minute pe fiecare parte; scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Amestecați sosul de paste și busuiocul; lingurați jumătate de sos într - un vas de copt de 11 x 7 inci. Aranjați puiul într-un strat uniform peste sos; turnați sosul rămas peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Se presară uniform cu brânză mozzarella și restul de 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când brânza mozzarella este ușor rumenită și sosul este bubuit în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din cuptor și presărați cu 2 linguri de pătrunjel.