Parmigiana De Pui
Parmigiana de pui ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 735 calorii. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, roșii, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Parmigiana De Pui, și Parmigiana De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, sarea și piperul împreună pe o farfurie mare.Dragă piept de pui aplatizat în amestec de făină. Set aside.At de data aceasta, puteți începe o oală cu apă pentru pastele dvs. Gatiti linguina pana la al dente.
Încălziți uleiul de măsline și untul împreună într-o tigaie mare la foc mediu. Când untul este topit și amestecul de ulei/unt este fierbinte, prăjiți pieptul de pui până se rumenesc frumos și auriu pe fiecare parte, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți pieptul de pui din tigaie și păstrați-l la cald.Fără a curăța tigaia, adăugați ceapa și usturoiul și amestecați ușor timp de 2 minute.
Se toarnă vin și se răzuie fundul tigaiei, scoțând toate bucățile aromate de pe fund. Lăsați vinul să se gătească până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Se toarnă roșiile zdrobite și se amestecă pentru a se combina.
Adăugați zahăr și mai multă sare și piper după gust. Se lasă să gătească timp de 30 de minute. Spre sfârșitul timpului de gătit, adăugați pătrunjel tocat și dați sosului un amestec final.Așezați cu grijă sânii de pui deasupra sosului și acoperiți-i complet în parmezan ras.
Puneți capacul pe tigaie și reduceți focul la minim. Se lasă să fiarbă până când brânza este topită și puiul este bine încălzit.
Adăugați mai multă brânză după gust.
Așezați tăiței fierți pe o farfurie și acoperiți cu sos.
Așezați pieptul de pui deasupra și presărați cu mai mult pătrunjel.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto