Parmigiana Clasică De Vițel

Parmigiana clasică de vițel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 592 calorii. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Încercați Parmigiana De Vițel, (Brichetă) Parmigiana Clasică De Vinete, și Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din tăieturi.
Așezați cotletele între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Tăiați vițelul în bucăți de dimensiuni de servire.
Combinați 1 2/3 căni de parmezan și făină într-un castron puțin adânc. Înmuiați cotletele în unt topit; dragă în amestec de brânză. Acoperiți și răciți 30 de minute. Înmuiați cotletele în ou; dragă din nou în amestecul de brânză rămas. Acoperiți și răciți 1 oră.
Combinați sosul de roșii și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță; gatiti, neacoperit, la foc mediu 5 minute, amestecand ocazional. Pune deoparte.
Gatiti vitelul in ulei incins intr-o tigaie mare 2-3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Transferați vițelul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 x 2 inci.
Se toarnă amestecul de sos de roșii peste vițel.
Se presară cu restul de 2 linguri de parmezan. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și acoperiți cu brânză mozzarella; coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.