Parmezan și paie de brânză cu ierburi
Parmezan și paie de brânză de ierburi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 67 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, parmezan, foietaj și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Parmezan Și Paie De Brânză Cu Ierburi, Paie De Brânză Parmezană, și Paie De Brânză Parmezană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425; așezați un suport în mijloc. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Bateți albușul de ou într-un castron mic. Desfaceți foaia de foietaj pe suprafața ușor făinată și întindeți - o într-un dreptunghi de 12 x 13 inci; periați cu albus de ou.
Presărați parmezan, cimbru proaspăt tocat și pătrunjel proaspăt tocat peste jumătate din dreptunghi și pliați cealaltă jumătate deasupra.
Intindeti produse de patiserie ușor (dreptunghi ar trebui să fie de aproximativ 12 1/2 x 7 1/2 inci).
Se periază cu albușul rămas și se presară cu sare de mare.
Așezați patiseria pe o foaie de copt și răciți-o la frigider timp de 10 minute. Tăiați capetele dreptunghiului pentru a face uniform.
Tăiați patiseria în benzi de 24 (7 1/2-x 1/2-inch). Răsuciți benzile și aranjați pe foi de copt la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți 10 minute sau până devin aurii.