Parmezan și Frico de boia fumurie
Parmezan și boia de ardei Frico ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 99 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Cremă de parmezan cu spanac cu Frico, Pui de boia fumurie peste orez, și Chipsuri de cartofi la grătar cu boia fumurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați brânza și boiaua într-un castron mare.
Pulverizați tigaie mică antiaderentă cu spray antiaderent.
Se pune la foc mediu-mic. Aruncați 1/4 cană amestec de brânză în movilă în centrul tigaiei.
Spread la 3-la 4-inch rotund. Gatiti pana se topeste complet, clocotind peste tot si rumenind la margini, aproximativ 1 1/2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc; lăsați să stea până se oprește barbotarea. Slăbiți marginile și întoarceți frico. Întoarceți tigaia la foc mediu-mic și gătiți frico până devine auriu pe fund, aproximativ 1 minut.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu amestecul de brânză rămas. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Aromele sărate și fumurii au nevoie de un Pinot Grigio crocant precum Blason din 2005 (Italia, 9 USD).
* Uneori etichetate Pimentuln Dulce sau Pimentuln de la Vera Dulce; disponibil la unele supermarketuri, la magazinele de produse alimentare de specialitate și de la tienda.com.