Parmezan Ușor De Pui
Rețeta parmezan ușor de pui ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 50 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 768 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,14 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella parțial degresată, parmezan, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan, Parmezan Ușor De Pui, și Parmezan Ușor De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.într-un vas superficial, combinați făina cu 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Într-un castron, bateți împreună ouăle și 2 linguri. apă.
Așezați firimiturile de pâine într-un alt vas puțin adânc.
Dragă pui în făină, scuturând excesul. Se înmoaie în amestecul de ouă, lăsând excesul să se scurgă. Dragă în pesmet, apăsând ușor.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri. ulei peste mediucăldură mare.
Adăugați un sfert de tăițe. Gatiti pana devin aurii, 1 1/2 pana la 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie. Continuați să gătiți cu ulei și pui în încă trei loturi.
Se toarnă jumătate din sosul de spaghete într-o tigaie de 13 inci.
Așezați un strat de tăieturi deasupra. Acoperiți cu jumătate de mozzarella și jumătate de parmezan.
Strat cu alte cotlete și sos.
Se presară cu mozzarella rămasă și parmezan.
Coaceți până când este fierbinte și clocotește, 20 de minute.