Parmezan-Usturoi Cornbread Biscotti
Parmezan-usturoi Cornbread Biscotti ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 180 de porții cu 14 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, parmezan, amestec de pâine de porumb și brioșă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Parmezan-Pepper Cornbread Biscotti, Supă italiană consistentă cu parmezan-piper Cornbread Biscotti, și Cheddar-Parmezan Biscotti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați amestecul de pâine de porumb, 3/4 cană parmezan ras și următoarele 2 ingrediente într-un bol de procesare a alimentelor.
Adăugați unt și pulsați de 5 până la 6 ori sau până când se sfărâmă.
Bateți împreună 2 ouă și zară. Cu procesor de funcționare, se adaugă treptat amestecul de ou prin jgheab alimente, și procesul doar până când bine umezită. (Aluatul va fi gros.)
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 12 x 4 inci pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament, folosind mâini ușor unse.
Ungeți untul topit peste aluat.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc pal și ferm.
Lăsați să se răcească pe foaia de copt pe un suport de sârmă 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 30
Glisați ușor pâinea (pe hârtie pergament) pe o tăietură și tăiați pâinea în diagonală în felii groase de 1/2 inci folosind un cuțit zimțat.
Așezați felii, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt căptușită cu o foaie nouă de hârtie pergament.
Coaceți la 300 timp de 15 până la 20 de minute pe fiecare parte sau până când sunt aurii și crocante.
Lăsați să se răcească pe foaia de copt pe suportul de sârmă 15 minute.
Serviți cald. Depozitați într-un recipient etanș până la 3 zile sau congelați până la 2 săptămâni.
Notă: Am testat cu Martha alb lapte bătut Cornbread & brioșă
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Von câștiguri câștigătoare Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.