Nevoie de o felul principal pescatarian? Parmezanul Tilapia ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $21.81 pe portie, această rețetă acoperă 81% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 261g de proteine, 217g de grăsime, și un total de 3629 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ulei de gătit, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Parmezan Tilapia, Tilapia Parmezan, și Parmezan Tilapia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele uscate.Înmuiați tilapia în unt topit sau ulei și rulați în amestec de firimituri.Aranjați fileurile de tilapia într-un vas de copt bine uns de 14" pe 9" pe 2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
Resturi Proaspete
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Coaceți în cuptorul preîncălzit 191° timp de 20-25 de minute sau până când fileurile de tilapia se descuamează ușor.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.