Parmezan Tilapia
Parmezan Tilapia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 2457 calorii, 160g de proteine, și 193g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 15,16 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Un amestec de tilapia, parmezan, mccormick este un condiment Dilly lemon & herb, iar o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este excelent. Parmezan Tilapia, Tilapia Parmezan, și Parmezan Tilapia sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă toate lichidele și condimentele împreună. Dacă pare prea groasă (cum ar fi pasta foarte groasă), adăugați puțină maioneză în plus. Dacă pare prea cremos, adăugați încă câteva shake-uri de brânză. Așa cum spune Rachael Ray,"Eyeball it". Consistența va fi groasă, dar încă se amestecă și ușor cremoasă.Apoi, luați peștele, câte un file pe rând și acoperiți doar o parte cu amestec, asigurându-vă că acoperiți întreaga parte. În mod normal, aproximativ 2-2 1/2 linguri de amestec ar trebui să o facă, pe bucată de pește.
Așezați peștele (partea de acoperire în sus) într-un vas de cuptor ușor uns și coaceți pe raftul inferior la 177° timp de 35 de minute. Nu vă faceți griji dacă se rumenesc unele; unele rumeniri adaugă aromei. Când coac acest lucru, în mod normal devine maro deschis peste tot, așa că nu vă faceți griji dacă vedeți dacă devine maro. De asemenea, nu vă mirați dacă amestecul de acoperire alunecă puțin. Acest lucru este normal.
Serviți cu umplutură sau orez sălbatic și o salată și aveți o masă minunată și ușoară.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.