Parmezan runde cu Lox

Parmezan runde cu Lox
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați parmezan cu Lox. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 16 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 34 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lox, piper măcinat grosier, crenguțe de mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Runde De Cartofi Parmezan, Runde De Cartofi Parmezan, și Parmezan Dovlecei Runde.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 204°.pentru fiecare rundă, lingura 2 lingurite de branza pe foaie cookie unse; pat în Runda de 2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați rundele la o distanță de 2 inci.
3
Presărați fiecare cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
4
Coaceți la 204°.timp de 6 până la 8 minute sau până când marginile devin maro auriu deschis. (Nu exagerați.) Scoateți imediat din foaia cookie; așezați pe rafturi de sârmă. Se răcește 5 minute sau până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Pentru a servi, completați fiecare rundă cu lox, aproximativ 1/4 linguriță crme frache și crenguță de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
Somon AfumatSomon Afumat
6
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până la servire.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista