Parmezan pui și orez caserola
Caserola de pui și orez parmezan este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 536 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Un amestec de frișcă, cimbru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola Cu Parmezan De Pui, Caserola Cu Parmezan De Pui, și Caserola Cu Parmezan De Pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 2 minute.
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde.
Scoateți orezul din pungi; se adaugă în tigaie. Saut 30 de secunde. Se amestecă vinul; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul aproape se evapora. Puneți amestecul de orez într-un strat uniform într-un vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit.
Aranjați coapsele de pui într-un singur strat peste amestecul de orez; presărați uniform cu cimbru și sare.
Combinați bulionul și smântâna, amestecând bine; se toarnă peste amestecul de pui și orez.
Coaceți la 450 timp de 15 minute.
Coaceți încă 5 minute sau până când puiul este gata.