Parmezan Pui De Susan

Parmezan Pui De Susan
Parmezan susan pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 329 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, semințe de susan, brânză de parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Biscuiți De Susan Parmezan, Miere-Teriyaki degete de pui cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre, și Supă consistentă de fasole și kale, servită cu chipsuri de parmezan-susan și semințe de mac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un bol, amestecați firimiturile de pâine, parmezanul și semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
Semințe De SusanSemințe De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați oul într-un castron separat. Înmuiați puiul în ou, apoi înmuiați-l în amestecul de firimituri de pâine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PâinePâine
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați pieptul de pui într-un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți puiul 20 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista