Parmezan - ouă coapte cu ardei
Parmezan-ouă coapte cu ardei este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 78 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 33 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ardei gras, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ouă coapte cu conținut scăzut de carbohidrați în ardei, Bere-ouă coapte cu ardei și ceapă, și Ouă coapte cu trei brânzeturi cu ardei prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°. ceață 6 superficial (aproximativ 12 oz.) vase de copt cu spray de gătit.
Așezați pe o foaie mare de copt.
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și ardeii; gătiți, amestecând des, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează cu 1 minut mai mult. Se amestecă pasta de roșii și 1 lingură. apă. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Împărțiți amestecul de legume între vasele de copt. Crăpați două ouă în fiecare fel de mâncare; se presară cu brânză și se condimentează cu sare și piper.
Coaceți până când albușurile de ou sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 15 minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire pentru a permite gălbenușurilor să se întărească puțin.