Parmezan Nou De Pui

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezanul de pui nou. Această rețetă servește 4. O porție conține 623 calorii, 58G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de oregano, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan, Chicken Chasseur (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Pui Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Așezați roșiile într-un castron mediu; se amestecă în 2 linguri ulei de usturoi, apoi oregano și piper roșu zdrobit.
Adăugați puiul într-un castron mare cu uleiul de usturoi rămas și întoarceți-l la strat.
Așezați 1 cană de parmezan în vasul de plăcintă. Înmuiați 1 parte a fiecărei bucăți de pui în brânză pentru a acoperi; aranjați puiul, cu brânza în sus, pe 1 jumătate de foaie mare de copt cu margini. Împrăștiați roșiile pe cealaltă jumătate a foii.
Prăjiți puiul până când este gătit și ferm la atingere, aproximativ 10 minute. Aranjați felii de mozzarella deasupra puiului. Reveniți la cuptor; prăjiți până se topește brânza, 1 până la 2 minute.
Transferați puiul și roșiile în 4 farfurii.
Se presară cu 1/4 cană de parmezan rămasă.