Parmezan Negru-Piper Biscotti
Reteta parmezan negru-piper Biscotti este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 43 calorii. Această rețetă servește 60. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, parmigiano-reggiano, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Parmezan Piper Negru Biscotti, Parmezan Piper Negru Biscotti, și Parmezan Piper Negru Biscotti.
Instrucțiuni
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pulsați boabele de piper în râșniță până când sunt măcinate grosier.
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea, 2 căni de brânză și 1 lingură de piper negru măcinat într-un castron mare. Amestecați untul cu un blender de patiserie sau cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Bateți 3 ouă cu lapte și adăugați la amestecul de făină, amestecând cu o furculiță până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și un sfert de aluat. Folosind mâinile bine înfăinate, formați fiecare piesă într-un buștean ușor aplatizat de 12 inci lungime (aproximativ 2 inci lățime și 3/4 inci înălțime).
Transferați buștenii pe 2 foi mari de copt, aranjând buștenii la o distanță de aproximativ 3 inci.
Bateți oul rămas și periați câteva peste bușteni, apoi presărați blaturi de bușteni uniform cu 1/4 cană de brânză rămasă și 1/2 lingură de piper măcinat.
Coaceți, foi rotative la 180 de grade și poziția de comutare a foilor la jumătatea coacerii, până când buștenii sunt aurii palizi și fermi, aproximativ 30 de minute în total. Busteni rece să se încălzească pe foi pe un raft, aproximativ 10 minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Transferați cu atenție 1 bușten cald pe o tăietură și tăiați în diagonală în felii groase de 1/2 inch cu un cuțit zimțat. Aranjați feliile, tăiați părțile în jos, în 1 strat pe o foaie de copt. Repetați cu jurnalele rămase, transferând felii în foi.
Coaceți, răsturnând o dată, până devin aurii și crocante, 35 până la 45 de minute în total. Răciți biscotti pe foi de copt pe rafturi, aproximativ 15 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.