Parmezan La Grătar-Ranch-Pachete De Pui
Grilled parmezan-Ranch-pui pachete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 354 calorii, 29G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi, amestec de usturoi-ierburi, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Crock Pot congelator pachete: BBQ Ranch pui chifle, Bacon și pui de fermă cu orez de fermă parmezan, și Pachete De Pui Pesto La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați foi de 4 (18x12 inci) din folie rezistentă; pulverizați cu spray de gătit.
Presărați puiul cu amestec de usturoi-ierburi; Așezați 1 sân pe fiecare foaie de folie.
Stropiți 1 lingură de pansament peste fiecare sân.
Într-un castron mediu, amestecați restul de 1/4 cană de pansament și apa. Se amestecă cartofii, morcovii și fasolea verde. Împărțiți legumele între pieptul de pui.
Aduceți 2 laturi ale foliei, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pentru circulația și expansiunea căldurii. Îndoiți alte părți pentru a sigila.
Puneți pachetele pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 10 minute. Rotiți pachetele cu 1/2 tură; gătiți cu 5 până la 15 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede și sucul de pui este limpede când centrul părții cele mai groase este tăiat (170 buc.f).
Pentru a servi, tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați cu grijă folia înapoi pentru a permite aburului să scape.