Parmezan Elvețian

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezanul elvețian. Această rețetă servește 4. O porție conține 506 calorii, 20g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de busuioc, ouă, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cifre De Afaceri Elvețiene Cu Parmezan Și Fistic, Brânză Elvețiană Sotată Cu Parmezan, și Gratin Cremos De Parmezan Elvețian.
Instrucțiuni
Pentru sosul de roșii, încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o cratiță, adăugați ceapa și transpirați la foc mediu până se înmoaie. Reduceți focul la minim, apoi adăugați roșiile, frunzele de busuioc și sarea și fierbeți timp de 25 de minute, amestecând din când în când. Dacă sosul pare uscat, adăugați puțină apă fierbinte.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. doriți tulpinile albe și numai frunzele interioare fragede ale mătgului elvețian. (Frunzele verzi mai dure aruncate pot fi folosite într-o altă rețetă sau gătite ca mai sus.) Se spală bine și se usucă, apoi se pudrează cu făină.Bateți ouăle, amestecați 2 linguri parmezan ras, 1/2 lingură făină și un vârf de sare și piper.Înmuiați bietul în oul bătut.
Se toarnă suficient ulei de măsline într–o tigaie mare pentru a acoperi baza cu generozitate, apoi se pune la foc mediu-mare. Când este fierbinte, prăjiți bietul pe ambele părți până devine auriu.
Scoateți și scurgeți pe prosopul de bucătărie.Căptușiți un vas rezistent la cuptor de 8 x 8 1/2 inch cu o parte din sosul de roșii, apoi aranjați un strat de smog deasupra, urmat de câteva frunze de mozzarella, parmezan și busuioc. Continuați să stratificați astfel până când ați consumat toate ingredientele, terminând cu un topping de brânză.
Coaceți aproximativ 35 de minute, până se rumenesc. Opriți cuptorul și lăsați Parmigiana să se așeze la cuptor timp de 10 minute înainte de a servi presărată cu parmezan ras suplimentar.Mai multe rețete elvețiene de chard pe Republica alimentară:rețetă elvețiană de Chard Oshitashi
Rețetă De Bietă Elvețiană Cu Unt Shiitake
Rețetă De Prăjituri Vegetale Cu Bietă, Ricotta Și Șofran