Parmezan Elvețian

Parmezan Elvețian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezanul elvețian. Această rețetă servește 4. O porție conține 506 calorii, 20g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de busuioc, ouă, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cifre De Afaceri Elvețiene Cu Parmezan Și Fistic, Brânză Elvețiană Sotată Cu Parmezan, și Gratin Cremos De Parmezan Elvețian.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul de roșii, încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o cratiță, adăugați ceapa și transpirați la foc mediu până se înmoaie. Reduceți focul la minim, apoi adăugați roșiile, frunzele de busuioc și sarea și fierbeți timp de 25 de minute, amestecând din când în când. Dacă sosul pare uscat, adăugați puțină apă fierbinte.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. doriți tulpinile albe și numai frunzele interioare fragede ale mătgului elvețian. (Frunzele verzi mai dure aruncate pot fi folosite într-o altă rețetă sau gătite ca mai sus.) Se spală bine și se usucă, apoi se pudrează cu făină.Bateți ouăle, amestecați 2 linguri parmezan ras, 1/2 lingură făină și un vârf de sare și piper.Înmuiați bietul în oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Chard ElvețianChard Elvețian
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toarnă suficient ulei de măsline într–o tigaie mare pentru a acoperi baza cu generozitate, apoi se pune la foc mediu-mare. Când este fierbinte, prăjiți bietul pe ambele părți până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Chard ElvețianChard Elvețian
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți și scurgeți pe prosopul de bucătărie.Căptușiți un vas rezistent la cuptor de 8 x 8 1/2 inch cu o parte din sosul de roșii, apoi aranjați un strat de smog deasupra, urmat de câteva frunze de mozzarella, parmezan și busuioc. Continuați să stratificați astfel până când ați consumat toate ingredientele, terminând cu un topping de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Coaceți aproximativ 35 de minute, până se rumenesc. Opriți cuptorul și lăsați Parmigiana să se așeze la cuptor timp de 10 minute înainte de a servi presărată cu parmezan ras suplimentar.Mai multe rețete elvețiene de chard pe Republica alimentară:rețetă elvețiană de Chard Oshitashi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Rețetă De Bietă Elvețiană Cu Unt Shiitake
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Rețetă De Prăjituri Vegetale Cu Bietă, Ricotta Și Șofran
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
șofranșofran
Chard ElvețianChard Elvețian
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista