Parmezan Elvețian

Parmezan Elvețian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezanul elvețian. Această rețetă servește 4. O porție conține 506 calorii, 20g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de busuioc, ouă, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cifre De Afaceri Elvețiene Cu Parmezan Și Fistic, Brânză Elvețiană Sotată Cu Parmezan, și Gratin Cremos De Parmezan Elvețian.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul de roșii, încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o cratiță, adăugați ceapa și transpirați la foc mediu până se înmoaie. Reduceți focul la minim, apoi adăugați roșiile, frunzele de busuioc și sarea și fierbeți timp de 25 de minute, amestecând din când în când. Dacă sosul pare uscat, adăugați puțină apă fierbinte.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. doriți tulpinile albe și numai frunzele interioare fragede ale mătgului elvețian. (Frunzele verzi mai dure aruncate pot fi folosite într-o altă rețetă sau gătite ca mai sus.) Se spală bine și se usucă, apoi se pudrează cu făină.Bateți ouăle, amestecați 2 linguri parmezan ras, 1/2 lingură făină și un vârf de sare și piper.Înmuiați bietul în oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Chard ElvețianChard Elvețian
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă suficient ulei de măsline într–o tigaie mare pentru a acoperi baza cu generozitate, apoi se pune la foc mediu-mare. Când este fierbinte, prăjiți bietul pe ambele părți până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Chard ElvețianChard Elvețian
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți și scurgeți pe prosopul de bucătărie.Căptușiți un vas rezistent la cuptor de 8 x 8 1/2 inch cu o parte din sosul de roșii, apoi aranjați un strat de smog deasupra, urmat de câteva frunze de mozzarella, parmezan și busuioc. Continuați să stratificați astfel până când ați consumat toate ingredientele, terminând cu un topping de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Coaceți aproximativ 35 de minute, până se rumenesc. Opriți cuptorul și lăsați Parmigiana să se așeze la cuptor timp de 10 minute înainte de a servi presărată cu parmezan ras suplimentar.Mai multe rețete elvețiene de chard pe Republica alimentară:rețetă elvețiană de Chard Oshitashi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Rețetă De Bietă Elvețiană Cu Unt Shiitake
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6
Rețetă De Prăjituri Vegetale Cu Bietă, Ricotta Și Șofran
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
șofranșofran
Chard ElvețianChard Elvețian
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista