Parmezan Elvețian

Parmezan Elvețian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezanul elvețian. Această rețetă servește 4. O porție conține 506 calorii, 20g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de busuioc, ouă, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cifre De Afaceri Elvețiene Cu Parmezan Și Fistic, Brânză Elvețiană Sotată Cu Parmezan, și Gratin Cremos De Parmezan Elvețian.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul de roșii, încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o cratiță, adăugați ceapa și transpirați la foc mediu până se înmoaie. Reduceți focul la minim, apoi adăugați roșiile, frunzele de busuioc și sarea și fierbeți timp de 25 de minute, amestecând din când în când. Dacă sosul pare uscat, adăugați puțină apă fierbinte.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. doriți tulpinile albe și numai frunzele interioare fragede ale mătgului elvețian. (Frunzele verzi mai dure aruncate pot fi folosite într-o altă rețetă sau gătite ca mai sus.) Se spală bine și se usucă, apoi se pudrează cu făină.Bateți ouăle, amestecați 2 linguri parmezan ras, 1/2 lingură făină și un vârf de sare și piper.Înmuiați bietul în oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Chard ElvețianChard Elvețian
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se toarnă suficient ulei de măsline într–o tigaie mare pentru a acoperi baza cu generozitate, apoi se pune la foc mediu-mare. Când este fierbinte, prăjiți bietul pe ambele părți până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Chard ElvețianChard Elvețian
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți și scurgeți pe prosopul de bucătărie.Căptușiți un vas rezistent la cuptor de 8 x 8 1/2 inch cu o parte din sosul de roșii, apoi aranjați un strat de smog deasupra, urmat de câteva frunze de mozzarella, parmezan și busuioc. Continuați să stratificați astfel până când ați consumat toate ingredientele, terminând cu un topping de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Coaceți aproximativ 35 de minute, până se rumenesc. Opriți cuptorul și lăsați Parmigiana să se așeze la cuptor timp de 10 minute înainte de a servi presărată cu parmezan ras suplimentar.Mai multe rețete elvețiene de chard pe Republica alimentară:rețetă elvețiană de Chard Oshitashi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Rețetă De Bietă Elvețiană Cu Unt Shiitake
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Rețetă De Prăjituri Vegetale Cu Bietă, Ricotta Și Șofran
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
șofranșofran
Chard ElvețianChard Elvețian
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista