Parmezan de vinete și dovlecei în aragazul lent
Parmezanul de vinete și dovlecei în aragazul lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 2,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 633 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, parmezan, sos de spaghete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna de vară cu aragaz lent cu dovlecei și vinete, Parmezan dovlecei și vinete, și Vinete și dovlecei parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle cu apă într-un castron puțin adânc.
Așezați firimiturile de pâine într-un castron separat de mică adâncime.
Înmuiați o felie de vinete în ouă bătute pe ambele părți și apăsați ușor în firimituri pentru a acoperi. Puneți deoparte pe o farfurie. Repetați cu feliile de vinete și dovlecei rămase.
Lăsați legumele acoperite să se odihnească aproximativ 5 minute pentru a seta acoperirea.
Se toarnă ulei de canola într-o tigaie mare, umplând tigaia la cel puțin 2 inci adâncime cu ulei.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când uleiul este aproape fumat, aproximativ 10 minute.
Prăjiți 5 până la 7 felii de vinete și dovlecei pe lot în uleiul fierbinte până se rumenesc, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Se scurge pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie. Repetați prăjirea legumelor acoperite rămase.
Se toarnă aproximativ 1/2 cană de sos de spaghete în vasul unui aragaz lent.
Așezați felii de vinete și dovlecei peste sos; se acoperă cu aproximativ 1/4 cană brânză mozzarella și 1/4 cană amestec de brânză parmezan-Romano peste legume. Repetați straturile de sos, felii de vinete și dovlecei și brânză. Când toate feliile de vinete și dovlecei au fost stratificate, acoperiți cu orice sos rămas.
Gatiti la foc mic pana cand sosul clocoteste, 6 pana la 8 ore.
Lăsați să se răcească cu 10 până la 15 minute înainte de servire.