Parmezan de vinete și dovlecei în aragazul lent

Parmezan de vinete și dovlecei în aragazul lent
Parmezanul de vinete și dovlecei în aragazul lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 2,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 633 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, parmezan, sos de spaghete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna de vară cu aragaz lent cu dovlecei și vinete, Parmezan dovlecei și vinete, și Vinete și dovlecei parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle cu apă într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați firimiturile de pâine într-un castron separat de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Înmuiați o felie de vinete în ouă bătute pe ambele părți și apăsați ușor în firimituri pentru a acoperi. Puneți deoparte pe o farfurie. Repetați cu feliile de vinete și dovlecei rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
(Keebler)(Keebler)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4
Lăsați legumele acoperite să se odihnească aproximativ 5 minute pentru a seta acoperirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
5
Se toarnă ulei de canola într-o tigaie mare, umplând tigaia la cel puțin 2 inci adâncime cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când uleiul este aproape fumat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Prăjiți 5 până la 7 felii de vinete și dovlecei pe lot în uleiul fierbinte până se rumenesc, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Se scurge pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie. Repetați prăjirea legumelor acoperite rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
9
Se toarnă aproximativ 1/2 cană de sos de spaghete în vasul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
10
Așezați felii de vinete și dovlecei peste sos; se acoperă cu aproximativ 1/4 cană brânză mozzarella și 1/4 cană amestec de brânză parmezan-Romano peste legume. Repetați straturile de sos, felii de vinete și dovlecei și brânză. Când toate feliile de vinete și dovlecei au fost stratificate, acoperiți cu orice sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
12
Gatiti la foc mic pana cand sosul clocoteste, 6 pana la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Lăsați să se răcească cu 10 până la 15 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista