Parmezan De Vinete Umplute

Parmezan De Vinete Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Parmezan de vinete umplute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de pătrunjel, usturoi, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 164 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Parmezan De Vinete Umplute, Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), și Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Tăiați aproximativ centrele de vinete și adăugați la tigaie cu ceapă, usturoi, oregano și piper. Gatiti si amestecati pana se rumenesc usor. Puneți amestecul înapoi în vinete și presărați fiecare cu parmezan, pesmet și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se pune într-un vas de copt superficial și se acoperă cu sos de roșii și brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sos De RoșiiSos De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când vinetele sunt fragede cu furculița și brânza este cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru vinete Parmigiana. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 120 de dolari pe sticlă.
Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo
Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo
Vigna del Sorbo este un amestec de Sangiovese și Cabernet Sauvignon din podgorii care au expunere la sud-vest și viță de vie veche de 30 de ani.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista