Parmezanul de vinete umplute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 322 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 246 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare includ Parmezan De Vinete Umplute, Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), și Vinete Parmezan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Tăiați aproximativ centrele de vinete și adăugați în tigaie cu ceapă, usturoi, oregano și piper. Gatiti si amestecati pana se rumeneste usor. Puneți amestecul înapoi în vinete și presărați fiecare cu parmezan, pesmet și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Pesmet
Ulei De Măsline
Vinete
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Usturoi
Piper
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați într-un vas de copt puțin adânc și acoperiți cu sos de roșii și brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sos De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când vinetele sunt fragede cu furculița și brânza este cu bule.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.