Parmezan de vinete Luca
Parmezanul de vinete Luca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă are 227 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți pangrattato, ulei de măsline, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Încercați Parmezan de vinete Luca, Beignets de afine Tony De Luca, și Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați felii de vinete pe o tigaie cu jeleu. Topiți fiecare cu jumătate de roșii și 1 bucată de burrata sau mozzarella.
Coaceți la 375 timp de 7 minute sau până când se încălzește bine și brânza începe să se topească.
Așezați pe un platou și stropiți ulei peste brânză. Se acoperă uniform cu busuioc și parmezan.
Se presară cu Pangrattato.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Caposaldo Chianti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Chianti]()
Caposaldo Chianti
Roșu roșu cu aromă și aromă de cireșe roșii, o textură netedă, o structură excelentă și un finisaj lung și elegant. Cel mai bun cu pizza, paste cu roșii - sau sosuri pe bază de carne, ciuperci cărnoase, pui prăjit sau carne la grătar.Amestec: 75% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot, 5% Malvasia